Lisävarusteiden mitoitusohjeet

Charmia-lisävarusteet ovat erittäin monikäyttöisiä: niiden yhdisteleminen ja laatikoston sisällön suunnitteleminen on helppoa ja hauskaa!

Näin valitset oikeankokoiset lisävarusteet

Mittaa laatikon ulkomitta ja laske laatikon sisämitta: Esim. 60 cm leveässä kaapissa laatikon sisämitta on 600 mm – 96 mm = 504 mm. Laatikon sisämitta on siis yleisesti 96 mm pienempi kuin koko kaapin ulkomitta.

Valitse tilaan sopivat lisävarusteet: Kyseiseen 60 cm leveään laatikkoon, jonka sisämitta on 504 mm, sopii esim. Lusikkalokerikko Hevea (leveys 304 mm) ja 200 mm oleva lisävaruste, esim. Veitsiteline Hevea (leveys 200 mm).

Tilaa ei ole pakko täyttää lisävarusteilla, vaan laatikossa voi olla esim. keskellä pelkästään Hevea-lusikkalokerikko, jolloin reunoille jää hyvin tilaa pitkien esineiden säilytykseen.

Laatikon voi myös jakaa yhdellä kapealla tai levällä jakajalla, esim. Jakaja 100 Hevea tai Jakaja 200 Hevea jolloin esim. kauhat ja lastat saadaan pidettyä hyvin järjestyksessä:

Separado- ja Hevea -varusteita yhdistelemällä saadaan aikaan loistavia kokonaisuuksia. Lisävartusteiden avulla yhteen laatikkoon on mahdollista saada omat paikat kauhoille, veitsille, mausteille sekä muille tavaroille.

Laatikon leveyden ollessa 80 cm, sisämitaksi muodostuu 704 mm (800 mm – 96 mm = 704 mm). Tällaiseen laatikkoon sopii esimerkiksi 300 mm leveä Lusikkalokero Stone 300, 200 mm leveä Jakaja 200 Hevea sekä 200 mm leveä Veitsiteline 200 Hevea tai vaihtoehtoisesti esim. 304 mm  leveä Lusikkalokero Hevea, 200 mm leveä Jakaja 200 Hevea sekä 200 mm leveä Veitsiteline 200 Hevea.

Säiltysrasiasetti on oiva lisävaruste leveisiin laatikoihin. Rasiat voi sijoittaa itse mieleiseensä paikkaan. Rasiat on helppo nostaa ylös laatikosta esim. pöydälle siksi aikaa kun niiden sisältöä tarvitsee. Rasioita voi yhdistellä kaikkien varusteiden ja kaikkien leveyksien kanssa.

Laatikkoon kannattaa aina valita myös pohjamatto. Pohjamatto muun muassa estää tavaroiden liikkumisen ja pienentää kolinaa.

Boxi Korkea 240 ja 480 Hevea -puulokerikot sopivat korkeisiin laatikoihin. Leveysmitoitus korkeissa laatikoissa on sama kuin matalissakin (laatikon ulkoleveys [mm] – 96 mm = laatikon sisäleveys [mm]). Box-puulokerikkojen käytössä vain mielikuvitus on rajana. Itse laatikko on hyvä pienten pussien ja tavaroiden järjestyksessä pitämiseen, mutta samalla sillä on helppo jakaa muukin laatikko osiin, jolloin muutkin tavarat pysyvät järjestyksessä.

Box-puulokerikot käyvät hyvin myös muuhun säilytykseen ja esillepanoon.

Päivitetään...
  • Ostoskori on tyhjä.